Amin Jensen afslører: Har fået en kæreste

Af: Thea Andersen

|

24/01/2024

Foto: Klaus Bo Christensen/Christensen Klaus Bo/Ritzau Scanpix
Foto: Klaus Bo Christensen/Christensen Klaus Bo/Ritzau Scanpix
Den 54-årige entertainer har fundet kærligheden.

Mest læste i dag

Entertainer Amin Jensen, som man sammen med skuespiller Ditte Hansen og tidligere cykelrytter Jesper Skibby har lige kunne følge i det videnskabeligt eksperiment 'Snyd din Alder' på TV 2, er ekstra glad for tiden - og det er der ikke noget at sige til.

Ikke nok med at han har smidt en masse kilo efter at have deltaget i TV 2-eksperimentet, så har han også fundet kærligheden.

Det løftede han ifølge Billed-Bladet sløret for lørdag aften, hvor han var vært til prisuddelingen af 'Årets Optimister 2023'.

"Ja, jeg har fået en kæreste. Hun hedder Heidi," fortalte Amin Jensen til Se og Hør og afslørede, at det stadig er forholdsvist nyt:

"Vi har datet nogle måneder, og det er først for nylig, at vi officielt er blevet kærester."

I 2021 gik Amin Jensen og hans daværende kæreste, Bente Dalsgaard, fra hinanden efter ni år sammen, og nu her to år efter har han altså kastet sin kærlighed på en ny kvinde.

Vildt vægttab

I løbet af de 12 uger, som eksperimentet strakte sig over, skulle kendisserne spise en særlig pille, faste 16 timer i døgnet og motionere ud fra et skema, der er blevet individuelt tilpasset.

For entertaineren Amin Jensen krævede særligt de mange timers faste en stor tilvænning. Ikke desto mindre viste det sig at være det hele værd, da han under forsøget formåede at smide hele otte kilo.

Og den dag i dag holder han stadig ved fasten og den ugentlige motion. Det fortalte Amin Jensen til TV 2 tidligere på måneden.

"Dét, at jeg er fortsat med motionen og fasten, har simpelthen gjort, at jeg kan styre mig i flere situationer, hvor jeg måske før i tiden var blevet sur eller havde taget en diskussion. Nu er jeg mere tilbøjelig til at tænke: ”pyt”," sagde Amin Jensen ifølge Billed-Bladet.

Det har også betydet, at han har smidt yderligere 10 kilo efter eksperiment - altså 18 kilo tilsammen.

Anbefalet til dig