Frygtelig tragedie: Barn skyder sin gravide mor

22/06/2023

Ida Hansson

Foto: Privat
Den 31-årige mor ringede selv til politiet og fortalte, at hun var blevet skudt.

Mest læste i dag

Det værst tænkelig scenarie har udspillet sig.

Et 2-årigtbarn i Ohio legede med en pistol, som han angiveligt fandt i sine forældres soveværelse. Han affyrede ved et uheld pistolen, og dræbte sin mor, som var gravid i ottende måned. Det oplyser myndigheder. 

Moderen Laura ringede selv til politiet og fortaltefortalte, at hun var blevet skudt i ryggen af ​​sin 2-årige søn i familien hjem i Norwalk. Det skriver PEOPLE.

Betjentene ankom for at finde gravide Laura, med sin søn i soveværelset sammen med en ladet halvautomatisk pistol. Politiet sagde, at Laura var ved fuld bevidsthed, og hun fortalte betjentene, hvad der var sket.

Ifølge pressemeddelelsen blev hun hastet til Fisher-Titus Medical Center, hvor kirurger udførte et akut kejsersnit. Lauras ufødte barn døde dog, og Laura blev erklæret død cirka tre timer senere.

Politiet sagde, at pistolen, som tilhører Lauras mand,Alek, normalt blev lå i skuffen i et natbord i parrets soveværelse.

Før hendes død fortalte Laura politiet, at rummet typisk holdes låst, og at der er sat flere babylåger op omkring huset. Hun sagde angiveligt, at hendes søn på en eller anden måde kom ind i rummet og begyndte at lege med pistolen, mens hun vaskede tøj.

Da betjente ransagede hjemmet, fandt de yderligere to skydevåben: et ladt 12-gauge haglgevær i parrets soveværelsesskab og en airsoft riffel fra et andet skab.

"Hvis du ikke har hørt det, døde Laura og vores ufødte søn Talisen i dag fredag. Der er ingen ord for den smerte og det tab, jeg føler. Hun var, er og vil altid være mit livs kærlighed," skrev Alek på Facebook.

Anbefalet til dig