Kryber til korset: Undskyld, Mikkel Hansen

Landsholdslegenden modtager undskyldning efter weekendens hændelse.

Mest læste i dag

I en dramatisk kamp mellem Aalborg Håndbold og GOG i weekenden var der mere end bare mål og flotte redninger at se.

Aalborg Håndbold endte med en overlegen sejr på 33-23, men en hændelse i første halvleg fik opmærksomheden.

Mikkel Hansen fra Aalborg Håndbold begik en kontroversiel handling ved at bruge sit ben til at stoppe en GOG-kontra. Dette resulterede i, at dommeren Henrik Mortensen dømte frikast.

Mikkel Hansen var tydeligt utilfreds med beslutningen og lavede store gestusser, der vakte opmærksomhed i hele hallen.

Dommeren forsøgte at håndtere situationen ved at advare Mikkel Hansen og sige: "Hvis du åbner munden én gang mere, så får du to minutter." Desværre fortsatte Mikkel Hansen med sin protest, hvilket resulterede i, at han blev udvist i to minutter.

Efter kampen indrømmede Henrik Mortensen, at han havde reageret uhensigtsmæssigt:

"Den lægger jeg mig fuldstændig fladt ned på. Jeg kommer alt for tæt på spilleren, og jeg skal slet ikke pege på en spiller. Jeg lægger mig fladt ned," sagde han.

Det skriver B.T.

Anden halvleg af kampen så Aalborg Håndbold komme tilbage fra en knap pauseføring til en overlegen sejr. Mikkel Hansen spillede en vigtig rolle i sejren ved at lave otte mål, mens Mads Hoxer toppede målscorerlisten med ni mål.

Med denne sejr topper Aalborg Herreligaen med maksimumpoint, 12, efter seks kampe, mens GOG befinder sig i midten af tabellen med seks point.