42-årig mand ville stjæle 70 chokoladebarer i 7-Eleven - men på komisk vis fik han afsløret sig selv

28/09/2023

Jesper Bengtson

Foto: Shutterstock
Den 42-årige mand har ikke meget at skrive hjem om efter sit stunt i 7-Eleven.

Mest læste i dag

En tilsyneladende uimodståelig trang til chokoladebarer fik en 42-årig mand til at udføre et opsigtsvækkende butikstyveri, der endte på en ydmygende måde. 

Onsdag eftermiddag blev medarbejderne i 7-Eleven på Banegårdspladsen i Næstved vidner til et besynderligt butikstyveri, som de nok vil huske længe endnu.

SE og HØR skriver ifølge døgnrapporten fra Sydsjælland og Lollands-Falsters Politi, at den 42-årige mand blev anholdt kl. 17.05, efter at have forsøgt at smutte fra butikken med hele 70 chokoladebarer.

Mandens forsøg på at sikre sig de mange chokoladebarer uden at betale endte dog med at koste ham dyrt.

På vej ud af butikken mistede han sine bukser og afslørede dermed sig selv. Den uheldige butikstyv forsøgte at skjule sin beskidte hemmelighed i lommerne, men vægten af de mange chokoladebarer blev for meget for hans bukser, der på komisk vis gav efter. 

Politiet blev kort derefter involveret i sagen.

Her viste det sig, at manden allerede var kendt af politiet for tidligere butikstyverier, hvilket ikke ligefrem gjorde hele episoden mere heldig. 

Han blev anholdt og sigtet for butikstyveri, og det er nu op til retssystemet at afgøre, hvordan han skal straffes for sit spektakulære tyveriforsøg.

Anbefalet til dig