Kort efter advarsel: Nu advarer Sygeforsikringen Danmark danskerne igen

Foto: Sygeforsikringen Danmark
Foto: Sygeforsikringen Danmark
Danskerne skal passe på.

Mest læste i dag

Sygeforsikringen Danmark har nu udsendt en advarsel til danskerne.

Advarslen, som er udsendt på appen 'Mit Digitale Selvforsvar', kommer i kølvandet på, at det er blevet opdaget, at der er falske mails i omløb.

Af advarslen fremgår det, at man ikke skal benytte links, der er at finde i disse e-mails. Netop hvordan man skal forholde sig til sådanne mails, kan der læses mere om på Sygeforsikringen Danmarks hjemmeside, hvor der står skrevet fire punkter, som er gode at holde sig til.

  • Klik ALDRIG på links i e-mails og sms'er

Log i stedet ind på sygeforsikring.dk med MitID, så er du bedst sikret mod svindel.

  • Ingen personlige oplysninger i telefonen

Sygeforsikringen "danmark" beder aldrig om bank- eller personoplysninger telefonisk. Du vil altid blive bedt om at logge ind med MitID på sygeforsikring.dk for at foretage ændringer eller opdateringer.

  • Beskyt dine personlige oplysninger

Log altid ind med MitID på sygeforsikring.dk, hvis du vil foretage ændringer i dit medlemskab, vil opdatere dine oplysninger mm.

  • Tjek afsenderen

Åben kun e-mails, hvor du kender afsenderen. E-mails fra "danmark" vil altid være afsendt fra domænet @sygeforsikring.dk. Vær dog opmærksom på, at svindlere kan være kreative med navngivning, og det derfor kan se ud, som om e-mailen er sendt fra @sygeforsikring.dk.

Herunder kan du læse hele advarslen fra Sygeforsikringen Danmark, der er udsendt via 'Mit Digitale Selvforsvar'.

"Der bliver sendt flere forskellige falske e-mails ud, hvor afsender ser ud til at være Sygeforsikringen 'danmark'. Benyt ALDRIG disse links, der kan være i disse e-mails.

De ligner, men er falske. ''danmark'' beder dig ALTID om at logge ind på sygeforsikring.dk med MitID, hvis vi skal bruge oplysninger fra dig eller har udbetalt tilskud.

Her ser den seneste versioner, vi har observere."

Foto: Mit Digitale Selvforsvar

Anbefalet til dig