Pensionist fik sig noget af en overraskelse: "Børnebørnene får ekstra store gaver under juletræet i år"

19/10/2022

Thea Andersen

Foto: Danske Spil
En pensionist fra København var sikker på, at hun ikke havde vundet på sin kupon i Lotto - men der ventede hende noget af en overraskelse, da hun fik tjekket sin kupon.

Mest læste i dag

Forventningerne var helt i bund, da en kvindelig pensionist fra København en søndag eftermiddag tog turen ned i sin lokale Føtex med ugens Lotto kupon i tasken. For hun havde allerede tjekket tallene derhjemme aftenen før, som hun gør hver uge. Og hun havde konstateret, at der ikke var gevinst på den.

Men nu tog hun alligevel kuponen med ned i butikken for at få den tjekket, som hun plejede. Bare for en sikkerheds skyld. Og der ventede noget af en overraskelse, skriver Danske Spil A/S i en pressemeddelelse.

”Damen ved kassen fortalte mig meget uventet, at der var gevinst på kuponen, men at hun ikke kunne fortælle mig, hvor stort beløbet var, da det var over 5.000 kroner”, fortæller den heldige vinder, som uden at vide det havde vundet en million kroner i Lotto via Millionærgarantien.

Store julegaver

De 1.000.000 kroner falder på et tørt sted for pensionistparret, der glæder sig over de muligheder, som gevinsten giver dem fremadrettet.

”Vi mangler ikke det store, selvom vi selvfølgelig har nogle ting i boligen, som godt kunne trænge til at blive udskiftet. Men først og fremmest glæder vi os bare over, at vi nu har råd til at leve godt de næste 10 år. Vi har allerede planer om en tur sydpå ned til varmen efter nytår”, forklarer kvinden, som endnu ikke har delt nyheden med nogen i familien.

Hun har dog ikke glemt dem, og særligt de mange børnebørn kan se frem til ekstra forkælelse også.

”De får ekstra store gaver under juletræet i år,” fastslår den nyslåede millionær.

Om Millionærgarantien

Millionærgarantien fra Danske Spil sikrer, at der hver uge er to Lotto millionærer, uagtet resultatet af selve trækningen. De heldige vindere trækkes ud fra alle spillede rækker den pågældende uge. Der har indtil videre – siden den blev indført - været mere end 200 vindere af Millionærgarantien, og der udtrækkes fortsat to nye hver uge.

Anbefalet til dig