Nem opskrift på is med 2 ingredienser: Den smager bedre end dem fra supermarkedet

Mad
Foto: Shutterstock.com
Foto: Shutterstock.com
Hvis du gerne vil lave is derhjemme, er der faktisk ikke behov for en lang række ingredienser.

Lige nu læser andre også

En skål is er den mest forfriskende dessert, man kan nyde, når temperaturen begynder at stige. Der er dog ikke nogen grund til at skynde dig ned til supermarkedet for at købe is, da du kan lave det selv.

Selvom du kan tage en tur i supermarkedet og købe en bøtte is, vil denne nemme opskrift få dig til at vælge en anden løsning. De, der har prøvet den, siger, at isen bliver så god, at den faktisk smager bedre end dem, der kan købes i butikkerne

Det bedste ved denne opskrift er ikke bare, at man får en rig og cremet dessert, men at den også er særdeles nem at lave, og du kan tilpasse den efter din egen smag.

Opskriften, som er delt på All Recipes, har en vurdering på 4,7 stjerner og mange positive anmeldelser fra folk, der elsker den.

"Den er faktisk så nem og samtidig så cremet - rig på mejeriprodukter og sød. Nu behøver jeg ikke længere bruge penge på is," skrev en bruger ifølge Express.

"Den smager præcis som butikskøbt is - faktisk bedre. Jeg tilføjede lidt vanilje. Jeg prøver igen med let sødet jordbærpuré," lød det fra en anden.

Flere, der har lavet den nemme is, har tilføjet ekstra ingredienser for at give forskellige smagsvarianter. En bruger skrev, at opskriften 'ikke kunne være nemmere' og også 'smager fantastisk', men tilføjede også chokoladestykker og planlagde allerede at lave isen igen.

"Næste gang vil jeg prøve med lidt kirsebærfyld. Jeg tror, man kan tilføje næsten hvad som helst til den," skrev vedkommende også.

Hvis du vil prøve selv, kan du følge denne enkle opskrift med kun to ingredienser og to trin:

Ingredienser til hjemmelavet is:

  • 1 pint (ca. 4,7 dl) piskefløde

  • 1 dåse (ca. 400 ml) sødet kondenseret mælk

Fremgangsmåde:

  1. Pisk fløden i en afkølet glas- eller metalskål med en elpisker, indtil der dannes bløde toppe. Tilsæt den kondenserede mælk, og pisk videre, indtil blandingen er tyk og godt sammenblandet.

  2. Hæld blandingen i en lav beholder, dæk med plastfolie, og frys til isen er fast - det tager cirka seks timer.

Anbefalet til dig